Info
x
|
|
|
samson_cristi2002 7 mesaje Membru din: 19/01/2008 Oras: Brasov |
BUNA LA TOATA LUMEA!
Cu pasi rapizi ne indreptam spre era mancarii organice, cu un nivel nutritional de care am avea nevoie, iar daca trebuie sa folosim produse obtinute prin tratarea cu ingrasaminte ducem direct la scaderea radicala a nivelului nutritional. Adaptand de fapt stilul de a gatii, adica calit foarte usor, rumenit atingand doar finetea produsului nelasand pierderea esentei. Mancarea Thai este o mancare de origine thailandeza adoptata de mai toate tarile europene si S.U.A. Nu o sa incep o enumerare de produse aberante, ci sa gatim cu e avem prin frigider. Eu unul cand fac baza unei mancari nu stiu cum se va finaliza sau ce gust v-a avea plecand de la legume crude si treptat adugand pe cele mai moi, toate fasii, mai groase mai subtiri depinzand de produsul ales tare sau soft, asta doar daca conduci un simt al gusturilor destul de bine. Aici imaginatia trebuie pusa la incercare, colorand mancarea si mixand gusturile. Folosirea banalului ardei gras de 3 sau 2 culori la o mancare gen frypan(tras la tigaie) schimba ecuatia din start; rosia care isi denumeste numele dupa culoarea pe care o are, ceapa si usturoiul pentru cine le agreeaza, ciupercile, dovleceii, vinetele etc.Acest stil face ca mancarea sa fie gata in mai putin de 15 minute si pe gustul tuturor.Daca folositi carne si nu puteti folosii doar file de pui sau vita si doriti porc fierbeti si spalati fasiile de carne inainte de calire.Ingredientele se calesc in 50-max100 ml de ulei si nu se lasa mana de pe manerul tigaii pana ce totul e gata.Nu trebuie sa amestecati foarte mult la acest tip de mancare, ci doar impingerea tigaii si franarea brusca a acesteia v-a intoarce treptat fasiile de legume si carne, unde e nevoie se poate folosi paleta.Romanul nu are sos de soia in bucatarie deci inlocuim la acesta mancare stingand cu vin rosu la vita si porc si alb la pui, sau chiar cu bere dand un gust mai deosebit. Adaugati sarea si piperul la inceput pt gust si daca dorit sa adaugati legume dezhidratate(vegeta)spre final asta pt evitarea arederii acestora.Focul merge de la mic la mare odata cu procesul de preparare.Combinatia de legume cu carne cu legume sau numai legume poate fi un mix perfect pt paste.Peste legumele calite cu sau fara carne adugati la foc iute pastele deja fierte si clatite cu apa rece si amestecati continuu punand in acest timp verdeata, cascaval sau parmezan , luati tigaia rotiti pastele in clestisor si montati repede pe farfurie, mmmm un festin.SUNT ATTEA COMBINATI, LASTI MINTEA SA ALEAGA.Inconjurati-va de prieteni sau familie, alegeti un vin gustos si deschideti un subiect cat faceti mancarea si ca prin minune totul v-a fi gata usor pt minte, fizic si trup:)
SAMSONOV
|
|
tury 19 mesaje Membru din: 6/12/2007 Oras: Braila |
se vede ca iti place sa gatesti ,pt un tanar e surprinzator,felicitari!
Raporteaza abuz de limbaj
nicolecondruz
|
|
Va multumesc!
TATA SI FRATELE MEU FACEU GARDUL SI EU LE FACEAM GOGOSI ASTA CA SA VEDETI CUM AM RELATIONAT CU LUCRURILE DE GEN.AM CUNOSTINTA DE CE INSEAMNA SURUBARAE SI TOATE CELE DAR CAND E VB DE BUCATARIE EU SI MAMA RAMANEM SINGURI ASTEPTAND BATALIILE LA FINAL. Raporteaza abuz de limbaj
SAMSONOV
|
|
delly000921 33 mesaje Membru din: 25/05/2009 |
http://www.ro-online.ro/cocoshel-29211.html
Raporteaza abuz de limbaj |
|
crisbiz2004 5 mesaje Membru din: 19/11/2008 Oras: Iasi |
Mai gatesti? Un pasionat de arta culinara ca tine trebuie sa aiba noutati!!! Le asteptam - e vara si posibilitatile sunt infinite!
|
delly000921 33 mesaje Membru din: 25/05/2009 |
http://www.ro-online.ro/cocoshel-29211.html
|
ajkajajajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssssssssssssssssss
SAMSONOV
|
|
gigel 52 mesaje Membru din: 4/08/2009 |
Se foloseste des,pentru prepararea diferitelor meniuri,carnea de porc,dece sa nu folosim des carnea de curcan deoarece este f.frageda si face sa nu creasca acidul uric ,crestere care ar duce implicit la instalarea bolii numita guta.
Americanii ,de ziua lor nationala si de craciun, sacrifica curcanul in loc de porc Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
lumiiana 3 mesaje Membru din: 15/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Ar trebui mai intii sa inveti limba romana si pe urma sa ne dai lectii despre cum sa mincam si cum sa gatim
|
floryyyy 140 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
e bine sa stim sa ne hranim sanatos,,,acum cand pe piatza se gasec tot felul de produse contrafacute,,
floryyyyy
|