Info
x
|
|
|
1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
contra! Nu vad nimic sanatos ci doar o moarte sigura
Raporteaza abuz de limbaj |
|
florinelciucar 73 mesaje Membru din: 15/11/2007 Oras: Curtea de Arges |
SINUCIDEREEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!Daca ar citi si ar incerca sa vada ce c ontin si cat sunt de toxice ar deveni si ei membrii ai clubului antifastfood.Degeaba incerci sa le explici fiecare face ce vrea cu viata lui.PT. MINE SUNT TOXICE SI GATA.
Raporteaza abuz de limbaj
FLORINEL
|
|
danka1 18 mesaje Membru din: 28/02/2008 |
Ceea ce pentru unii este sinucidere curata, pentru altii este un mod de viata! Adica de ce ar fi sinucidere curata o masa la fast food si o masa acasa, facuta din legume ingrasate artificial, cu rosii pline de siliciu peste limita normala, nu? Ideea e ca absolut tot ceea ce mancam trebuie sa fie cu moderatie, de exemplu grasimile prea multe afecteaza colesterolul, glicemia si circulatia sanguina....si asa mai departe. Atata timp cat ne cunoastem corpul si functionarea lui normala , putem sti cu exactitate cam ce am putea manca, unde si cat...eu nu sunt nici pro junk food nici contra....daca ma chef sa mananc la fast food o fac, si niciodata nu ma gandesc la asta ca la o sinucidere. Si stress-ul e sinucidere. Si cum l-am putea elimina?
No brain, no pain.......
|
|
Grazzia 93 mesaje Membru din: 9/10/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Eh,daca un lucru e sigur,acela e moartea..si taxele.:D.Oricum cine si'a facut un mod de viata din a consuma junk food,dupa parerea mea,pierde din calitatea vietii,pentru ca a savura un preparat facut cu multa dedicatie si pasiune nu se poate compara cu a infuleca ceva facut in mare graba de tinerii exploatati din fast food'uri.^^
Poate nu putem prepara exclusiv din produse bio,pentru ca asta e lumea in care traim,dar macar sa incercam sa ne permitem niste momente in care sa preparam sau/si sa consumam slow food. Asta nu inseamna ca,daca ai consumat din cand in cand un hamburger sau un falafel din colt,se abate anatema pe capul tau si esti exclus din randurile..gourmet'ilor. Asadar,nu cred ca ne raportam la cat traim,pentru ca asta e in mainile Domnului,poti manca numai organic si sa te impiedici de bordura si sa mori.Ne raportam la faptul daca,din cand in cand,putem savura ceva bun (nu neaparat scump),sa ne relaxam si sa simtim ca traim cu adevarat.Nu ca mancarea e singura cale,dar e una la indemana.^^Ajuta si la eliminarea stressului. Raporteaza abuz de limbaj
NIHIL SINE DEO
|
|
d_elena 84 mesaje Membru din: 31/10/2008 |
si eu sunt contra
d-elena
|
|
arad 16 mesaje Membru din: 31/07/2009 |
lili